Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

23.rész

2011.12.01

Másnap éppen Missy-hez sétáltam, és végre eljutottam odáig, hogy végig gondoljam a napokat. Éppen ott tartottam, hogy megkérdezem Kanzuki-t, hogy szeretne-e velem járni, amikor egy ismerős hangra lettem figyelmes. 

-         Szia, Mio

-         Szia Jack!…Mizujs?

-         Beszélhetnénk?

-         Őőő… most nem igazán érek rá…

Nem is válaszolt csak megragadta a kezem és elkezdet befelé húzni az erdőbe. Semmi nem állította meg, minden útjába kerülő növényt eltaposott. Én meg csak baktattam utána, olyan erős volt, hogy bárhogyan is próbáltam szabadulni nem ment. Ilyen erős emberrel még nem találkoztam. Lehet, hogy jó volt a megérzésem? Talán tényleg jobb lett volna távol maradni tőle? Gackt-nak volt igaza, bárcsak itt lenne, félek… Az erdőből egy sziklás tisztásra érzetűnk, itt-ott nagy fehér sziklák emelkedtek ki a földből. Jack egy ilyen hatalmas sziklához cipelt majd neki szorított és lefogta a kezeim.       

-         Mit… mit akarsz?!

A szemiből tékozló düh látszott, igazság szerint már nagyon féltem. Nem válaszolt, csak dühösen nézet rám. Mind eközben Gackt otthon ült és pufogott mivel reggel is összevesztünk.

-         Ez a csaj tiszta lökött, nem hiszem el. Ezer évente egy ember születik aki ennyire hisztis és makacs… - morgott

Valaki megint az ablakon kocogtatott, Missy állt ott és integetet Gackt-nak, hogy jöjjön oda. Gackt csak nézte egy darabig értetlenül majd feláll oda sétált az ablakhoz kinyitotta és körülnézet.   

-         Hát Mio-t hol hagytad?

-         Én is ezt akartam kérdezni…

-         Mi? Nem úgy volt, hogy veled találkozik?

-         De, úgy volt. De sehol nem találom…

-         Mi?!

Gackt kimászott az ablakon Missy mellé.

-         Sehol…

Aggodalmasan körül nézet majd elkezdte futni, mintha csak megérezte volna, az erdő felé tartott. Eközben én már a könnyeimmel küszködtem, na meg Jack-al.   

-         Eresz el!  - kiabáltam

-         Nem!

-         De hát miért?

-         Te vagy a fekete sárkány csaja nem?

-         Fekete… istenem! Te vagy a vörös sárkány!!!

Nem szólt de a gonosz mosolya engem igazolt.

-         Eresz el! Miért jó ez neked?!

-         Azt akarom, hogy szenvedjen…

-         Mi-micsida?